Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


Descobreix
els ecoplanetes
en acció

Cantar, ballar, fer teatre, compondre poemes... cada Ecoplaneta tria com participar. Aquí podràs gaudir de totes les accions per fer créixer el Planeta Reciclatge.
Aquí podeu veure les campanya que fins ara s’han rebut i que en properes edicions entraran en concurs per premiar les més engrescadores.

Escola L'Assumpció

L'alumnat de 5è de l'escola L'Assumpció s'ha iniciat amb la robòtica a través de la creació de videojocs amb el programari Scratch. En total, han elaborat vuit videojocs que tenen per objectiu fomentar el reciclatge i conscienciar sobre la importància d'aquest fet.

Escola Sant Martí

Per conscienciar a tota l'escola, des dels més petits als més grans, els Superagents Apilo han elaborat un vídeo i un power point on s'explica què són les piles i quins tipus hi ha, què és l'energia química, com contaminen, què podem fer per salvar al nostre planeta i ser més ecològics... Fins i tot es creen les mascotes Apilo! La Pili i el Pilo, les piles que no contaminen... quina bogeria! Enviaré un altre formulari amb el PDF (power point) ja que només podem enviar una acció. Moltes gràcies!

Alfred Potrony

Uns alumnes han creat una campanya per la recollida de piles, englobat dintre d'un projecte interdisciplinari que ha realitzat tota l'escola sobre el canvi climàtic.

Institut Gabriela Mistral

Hem fet un videoclip amb una cançó feta per nosaltres per tal de fomentar el reciclatge de piles i la consciència ecològica en general. Hem versionat la cançó "Tusa".

Escola Vila-romà

Docència compartida entre la tutora de 1r i l'especialista d'EF de l'escola que té les següents activitats: 1- Es realitza una escolta estructurada del conte del programa. 2- Els i les alumnes de 1r rebem un missatge del personatge del conte, on els repta a trobar un codi secret per obrir una caixa tancada amb un candau de 4 dígits (breakout) on trobaran el carnet d'agent apilo. 3- En 4 grups i de forma cooperativa, es fa una recerca de pistes al pati de l'escola. 4- Amb l'ajuda de les pistes, cada grup resol un joc de "qui és qui" amb fotos de mestres per trobar un número secret. 5- Una vegada cada grup ha trobat el seu número secret, obrim la caixa on estan els carnets d'agent apilo. 6- Es fa un dibuix final per dibuixar als personatges del conte.

Institut els Pallaresos

Els nostres delegats verds han dissenyat una campanya de conscienciació a l'institut passant per totes les tutories, donant molta importància a la seva correcta gestió. A la vegada han dissenyat un vídeo per fomentar el reciclatge de les piles.

1 2 3 5

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya