Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


Descobreix
els ecoplanetes
en acció

Cantar, ballar, fer teatre, compondre poemes... cada Ecoplaneta tria com participar. Aquí podràs gaudir de totes les accions per fer créixer el Planeta Reciclatge.
Necessitem la col·laboració de tots per acomplir amb èxit la missió.

Fes-nos arribar la teva campanya i vota la que et sembli millor.
I recorda, com més accions enviïs més possibilitats tindràs de guanyar!

Institut Ramon Coll i Rodés

Hem repartit als contenidors de piles per tots els alumnes d'ESO i el claustre. Hem promocionat el seu ús per els diferents canals d'informació del centre: - Web - Twitter - Instagram

7

INSTITUT ELS PALLARESOS

Un grup de delegats verds han dissenyat un vídeo per fomentar la recollida de piles al mateix centre i als municipis dels Pallaresos, La Secuita i Perafort.

926

ESCOLA SANT JERONI

Els alumnes de 4rt de l'escola han realitzat un vídeo destinat a les famílies i alumnes de l'escola per fomentar el reciclatge de les piles.

351

ESCOLA PRAT DE LA RIBA

Els alumnes de 6è han realitzat uns rètols informatius sobre la recollida de piles i la importància de reciclar-les. Els diferents rètols han estat repartits pel barri de l'escola i a tota la Comunitat educativa. Per aquest concurs presentem un dels rètols però cada nen ha fet el seu i són tots molt bonics.

144

ESCOLA PRAT DE LA RIBA

Realitzarem una sensibilització al barri de l'escola de la necessitat de reciclar piles per cuidar el nostre planeta. Elaborarem un rètol informatiu.

125


Descobreix aquí…


…el punt de recollida selectiva que tens més a prop


Vés al cercador

CONTE DE L’APILO XII


Vols conèixer la història de l’Apilo? T’agradaria conèixer el seu planeta? Un agent com tu ha de saber-ho tot sobre els seus orígens, amics, aventures... Llegeix la història i comparteix-la amb la resta de la teva família.


Llegeix el conte
  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya