Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   AcceptaDimecres 7 de juny, l’Agència de Residus de Catalunya va lliurar els premis a les escoles de la tercera edició del concurs Apilo XII a les escoles de Catalunya que més piles usades i acumuladors portàtils han recollit.

 

Enguany, l’escola Marinada, de Vilanova de Bellpuig (Lleida), s’ha endut un dels dos primers premis, en convertir-se en el centre que més piles ha recollit de manera selectiva a tot Catalunya. Així, ha estat distingida amb 2.500 euros, per haver aconseguit reunir 2.291 kg de piles fins al 18 d’abril.

 

guanyador01-escola_marinada

 

L’altre centre que ha aconseguit el màxim guardó, amb 2.500 euros de premi, és l’escola Els Set Foc, de Bellaguarda (Lleida), amb 82,23 kg de piles recollits per alumne, la xifra més alta arreu del territori.

 

guanyador02_escola_7focs
També ha estat distingida l’escola Mare de Déu de Montserrat d’Albagés (Lleida), la segona que més kg de piles ha recollit per alumne, amb 61,61 kg. El centre s’ha endut un premi de 1.500 euros.

 

guanyador03_marededeu

 

Els 1.000 euros de l’últim guardó han estat per a la llar d’infants municipal de Tivenys (Tarragona), la tercera en el rànquing de recollida de piles per alumne, amb 55,08 kg.

 

guanyador04-tivenys

 

La campanya Apilo XII ha registrat en la seva tercera edició un rècord de recollida de piles i carregadors, amb 69.323 kg en total , enfront dels 36.053 kg del 2016 i 66.074 kg del 2015.

 

Enhorabona a ells i a les 902 escoles de tot Catalunya que heu participat en la tercera edició de la Missió Apilo XII.

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya