Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta

FAQs

EL CONCURS APILO S’ATURA!

L’edició del concurs APILO del curs escolar 2019-2020 es prorroga i continuarà el proper curs escolar 2020-2021.

EL CONCURS APILO S’ATURA!

Davant la situació generada provocada per la pandèmia del COVID19 i les mesures adoptades als centres educatius per a la contenció del brot epidèmic al territori de Catalunya, hem pres la decisió d’aturar temporalment el concurs APILO a les escoles.

ANUL·LACIÓ DE L’EDICIÓ 2020-2021

L’any 2020-2021 no hi haurà concurs APILO.

Tot i la voluntat de poder realitzar aquesta nova edició 2020-2021 i que així us la vàrem voler transmetre a finals de curs, les circumstancies actuals no donen l’estabilització del funcionament amb normalitat de tots els centres educatius ni de la societat en general, com per tirar endavant el concurs APILO.

TANCAMENT DE L’EDICIÓ 2019-2020

L’edició 2019-2020 l’hem de tancar el més aviat possible, al no poder allargar l’edició amb la d’aquest curs tal i com eren les primeres previsions.
Així doncs engeguem el procés de tancament.

Recollida de piles: Es recolliran les piles acumulades en el/s contenidors APILO de totes les escoles inscrites en el concurs de l’edició 2019-2020. Els quilos de piles recollits a cada centre educatiu es tindran en compte per a futures edicions del concurs.

Tenint en compte que en aquesta edició hi ha més de 1.000 escoles inscrites i davant la situació actual, ens podem trobar amb la obligació de fer canvis i donar solucions a situacions inesperades, per la qual cosa, us demanem la vostra comprensió i alhora ajuda per tal d’agilitzar aquesta recollida. Si fos així, us informarem adequadament.

El procediment d’aquesta recollida serà el següent :

  • Rebreu un primer correu d’OFIPILAS sol·licitant una sèrie de dades: número de contenidors, horari de l’escola, si voleu conservar un contenidor en el vostre centre per a continuar col·laborant en la recollida de piles etc…
  • I després un segon correu d’OFIPILAS de confirmació de la recollida de piles al vostre centre, fixant una data aproximada d’aquesta recollida.

 

Campanyes: Les campanyes de comunicació de les escoles (un cop validades = publicades al web d’APILO) per a fomentar la recollida de piles de l’edició 2018-2019 i de l’edició 2019-2020, es guardaran de cara a participar en futures edicions del concurs.

Tallers: Només per aquelles escoles que ja tenien programat i confirmat la realització del taller per a la primavera 2020 i que no s’han pogut fer degut al tancament de les escoles, properament rebran un correu de la organització, on si ho desitgen, es podrà reprogramar (data, hora, …) el mateix taller però en format “en línia”.

Conte-contes: Els Conte contes que estaven programats per la primavera 2020 i no s’han pogut fer degut al tancament de les escoles, es faran en futures edicions del concurs APILO.

 

Moltes gràcies per la vostra participació!

Esperem retrobar-nos ben aviat en un nou concurs APILO!

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya