Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta

Preguntes Freqüents

1. Quan rebrem el contenidor per a la recollida selectiva de piles a l’escola?

En un termini màxim de set dies laborables posteriors a la inscripció, rebreu un contenidor a la vostra escola perquè hi pugueu dipositar totes les piles portàtils que us portin els alumnes, professors i famílies.

2. Quines piles es poden dipositar al contenidor?

Són objecte del concurs les piles i acumuladors portàtils. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en telèfons mòbils, càmeres de vídeo i eines portàtils.

3. Quan comença el concurs? Quant dura el concurs?

El concurs comença el dia 22 de novembre de 2018 i finalitzarà el 30 d’abril de 2019. Des del primer dia que rebeu el contenidor ja hi podeu dipositar piles. Un transportista autoritzar realitzarà UNA ÚNICA recollida de les piles i acumuladors portàtils aconseguits entre el 18 i el 30 d’abril.

Durant la recollida, els organitzadors pesaran els quilos acumulats IN SITU i els anotaran en un albarà en el mateix moment, del qual es farà una còpia que serà entregada a l’escola amb el resultat del pesatge.

4. Què hem de fer si el contenidor s’omple abans de la data prevista per a la recollida?

El contenidor té una capacitat de 60 litres (90 kg aproximadament). Si el contenidor s’omple abans de la data prevista per a la seva recollida heu de contactar amb OFIPILAS trucant al telèfon 900103138 o enviant un correu electrònic a apilo@ofipilas.es, en què cal que especifiqueu que participeu en el concurs Apilo. En el termini de set dies laborables, OFIPILAS us en deixarà un altre perquè hi continueu acumulant piles fins a la data prevista de recollida per al vostre centre.

5. Com sabrem quantes piles hem recollit i si som guanyadors?

Totes les piles recollides al vostre centre seran pesades.
Un cop finalitzi la recollida dels contenidors de tots els centres, i sempre abans del dia 16 de juny, rebreu un comunicat en què us informaran dels quilos que heu recollit al vostre centre i en quina posició heu quedat en el concurs.

6. I un cop finalitzi el concurs, què?

Un cop vinguin a buscar el contenidor ple de piles us en deixaran un altre de buit, de forma que el contenidor Apilo es quedarà al centre educatiu perquè pugueu continuar recollint piles i acumuladors portàtils. En aquest cas, s’habilitarà un accés en línia d’OFIPILAS per sol·licitar la retirada del contenidor ple. Si l’escola ja disposa d’un servei de recollida selectiva pròpia, podrà continuar amb el seu servei.

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya