Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


A casa


LA TEVA MISSIÓ COM A AGENT
APILO COMENÇA A CASA

Casa teva és la base d'operacions de la Missió Apilo. És el lloc on et resulta més fàcil localitzar i recollir les piles esgotades per portar-les al contenidor Apilo i així arribin al Planeta Reciclatge.

Embarca’t en una doble missió:
Apilo XII i els Ecoplanetes

Alerta, el Planeta Reciclatge us convoca de nou! Sense la col·laboració de tots els Agents Apilo, com tu, aquestes missions no serien possibles. Necessitem que t’encarreguis de localitzar, recollir i portar totes les piles, bateries i acumuladors esgotats perquè es reciclin correctament.

A més, també volem conèixer totes les accions que el teu Ecoplaneta (escola) hagi dut a terme per donar una nova vida a les piles. Una cançó, un recull de poemes, un taller de dibuix... tu tries la teva campanya!

Amb aquests jocs i activitats serà més divertit!

Diverteix-te creant un nou univers Apilo i comparteix-lo amb nosaltres al facebook o al twitter de l’Apilo.

FONS DE PANTALLA

Prepara l’ordinador com només un autèntic agent Apilo ho pot fer. Descarrega els fons de pantalla de la Missió Apilo XII i no ho oblidis… les piles al planeta reciclatge.

Descarrega

PINTA EL PLANETA RECICLATGE I MÉS!

Com t’imagines el Planeta Reciclatge? Has pogut veure com és en la història del Marc i la Missió Apilo XII, però tu com t’ho imagines? Com seria el teu Planeta Reciclatge?

Descarrega

CONSTRUEIX EL TEU APILO XII

Fes la teva pròpia versió del coet contenidor Apilo XII utilitzant materials reciclats. Diverteix-te fent el teu propi Apilo i ensenya a qui vulguis a crear el seu.

Descarrega

RECLUTA COM A AGENTS TOTS ELS QUI VIUEN AMB TU

Aconsegueix més agents Apilo perquè t’ajudin en la teva missió. Recorda que com més agents reclutis més fàcil serà que la Missió Apilo resulti un èxit.


  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya