Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


A l’escola


DONEM LA BENVINGUDA A LA TEVA ESCOLA A LA MISSIÓ APILO XII!

La normativa europea i estatal establia que a partir de l’any 2015 s’havia de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat i al 2022 pujava fins el 50%.

 

En aquestes 9 edicions de concurs, les piles recollides selectivament a Catalunya han anant augmentant, passant de les 904 t recollides el 2015 fins a les 1.480 t recollides el 2022, assolint-se un índex de recollida del 64%, superant en 14 punts l’objectiu establert a la normativa.

 

Per aquest motiu, és molt important la participació de totes i cadascuna de les escoles.

 

Benvingut a l’univers de l’Apilo, el coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge.

Embarca’t en una doble missió:
Apilo XII i els Ecoplanetes

Alerta, el Planeta Reciclatge us convoca de nou! Sense la col·laboració de tots els Agents Apilo, com tu, aquestes missions no serien possibles. Necessitem que t’encarreguis de localitzar, recollir i portar totes les piles, bateries i acumuladors esgotats perquè es reciclin correctament.

A més, també volem conèixer totes les accions que el teu Ecoplaneta (escola) hagi dut a terme per donar una nova vida a les piles. Una cançó, un recull de poemes, un taller de dibuix... tu tries la teva campanya!

VIU LES AVENTURES DE
L’APILO!

Per tal de complementar les activitats a l’escola amb l’Apilo XII, aquí tens diverses propostes que pots fer amb els teus companys; o a casa, amb el pares o els amics. Escull l’activitat que més t’agradi i recorda penjar-la al taulell de la teva classe. També pots compartir-la al facebook o al twitter de l’Apilo. Segur que engrescaràs als teus companys. Entre tots podeu crear un nou univers Apilo.

 

PINTA

Com t’imagines el Planeta Reciclatge? I els seus habitants? Has pogut veure com és a la història del Marc i la Missió Apilo XII, però tu com t’ho imagines?

Descarrega

TALLERS APILO

Descobreix les activitats que pots fer amb Apilo. Crea la teva pròpia versió del coet utilitzant materials reciclats, i diverteix-te descobrint com produir energia, entre d’altres activitats.

Descarrega

TEATRE AMB APILO

Vols ser un personatge del conte de l’Apilo i viure totes les seves aventures? Participa en l’obra de teatre Apilo XII i converteix-te en protagonista de la història més divertida.

Descarrega

CREA NOVES AVENTURES DE L’APILO PER SANT JORDI

Com t’imagines les seves properes aventures? Escriu noves històries de l’Apilo  i comparteix el teu conte a través de les nostres xarxes socials.

Comparteix

FES-TE EL CARNET AGENT APILO

Per ser un autèntic agent Apilo, fes-te el teu propi carnet. Imprimeix-lo i enganxa-hi la teva millor fotografia!

Descarrega

PÒSTER APILO

Descarrega’t el pòster de la missió i penja’l a la teva escola per ser un autèntic Agent Apilo.

Descarrega

Jornada taller

Missió Apilo XII

a les escoles de Catalunya

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya