Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


APILO XII I ELS
ECOPLANETES EN ACCIÓ.
TENIM DUES MISSIONS PER A TU!

EL CONCURS APILO S’ATURA!

Comuniquem a tots els agents Apilo que l’edició del concurs Apilo del curs escolar 2019-2020 es tanca i que l’edició d’aquest curs 2020-2021 s’anul·la.
Moltes gràcies per a la vostra participació i esperem retrobar-nos ben aviat en un nou concurs APILO!

VULL SABER MÉS

MISSIÓ APILO XII

Les naus espacials del Planeta Reciclatge ja estan preparades per recollir totes les piles esgotades que trobeu. Com a Agent Apilo, tens la missió de localitzar-les i dipositar-les al contenidor.

ELS ECOPLANETES EN ACCIÓ

Els habitants del Planeta Reciclatge han detectat que els Ecoplanetes (com la teva escola) realitzen accions per impulsar el reciclatge de les piles i les hem estat recopilant per premiar-les. Aquí podeu veure les campanya que fins ara s’han rebut i que en properes edicions entraran en concurs per premiar les més engrescadores.

I ELS GUANYADORS DE LES MISSIONS ANTERIORS SÓN…

La Missió Apilo ja porta cinc anys en òrbita. Els habitants del Planeta Reciclatge volen donar-vos las gràcies a tots els Agents Apilo que heu ajudat a donar una nova vida a les piles des de la Terra durant aquest gran viatge.

T’agradaria conèixer els guanyadors de les edicions anteriors?

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya