Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   AcceptaDijous 12 de juny, l’Agència de Residus de Catalunya va lliurar els premis a les escoles de la segona edició del concurs Apilo XII a les escoles de Catalunya que más piles usades i acumuladors portàtils han recollit.

 

Les escoles finalistes van ser l’Escola del Soleràs, l’Escola Espígol, la Llar municipal de Tivenys i l’Escola Vilamajor de Bovera. Aquestes escoles va rebre un xec per material escolar.

 

L’acte va tenir un caire festiu i els alumnes de les escoles guanyadores, a més de rebre el seu merescut premi, van participar en diversos tallers i activitats relacionades amb la importància de recollir les piles selectivament.

 

L’Escola del Soleràs va ser guanyadora de la segona edició de la Missió Apilo XII al ser l’escola que ha recollit més piles i acumuladors portàtils en total. Aquest és el moment en què rep el premi.

 

escola-tuixent

 

L’altra guayandora va ser l’Escola Espígol, al ser l’escola que van aconseguir recollir més piles i acumuladors per alumne.

 

escola-espigol

 

L’enhorabona també a tots els alumnes de la llar municipal de Tivenys , que va ser la segona classificada.

 

4_escoles-finestres

 

Cal felicitar també els alumnes de l’escola Vilamajor de Bovera , que va ser la tercera classificada.

 

4_escoles-finestres

 

Enhorabona a ells i a les 496 escoles de tot Catalunya que heu participat en la segona edició de la Missió Apilo XII.

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya