Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


Missió


AGENT APILO,
BENVINGUT A LA TEVA MISSIÓ

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat.

Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

GRÀCIES AL PLANETA RECICLATGE LES PILES TENEN UNA NOVA VIDA I NO FAN MAL A NINGÚ.

Embarca’t en una doble missió:
Apilo XII i els Ecoplanetes

Alerta, el Planeta Reciclatge us convoca de nou! Sense la col·laboració de tots els Agents Apilo, com tu, aquestes missions no serien possibles. Necessitem que t’encarreguis de localitzar, recollir i portar totes les piles, bateries i acumuladors esgotats perquè es reciclin correctament.

A més, també volem conèixer totes les accions que el teu Ecoplaneta (escola) hagi dut a terme per donar una nova vida a les piles. Una cançó, un recull de poemes, un taller de dibuix... tu tries la teva campanya!

LA MISSIÓ APILO I TU

Ets una part fonamental de la Missió Apilo XII: has d'encarregar-te de localitzar, recollir i portar als punts de recollida selectiva Apilo totes les piles, bateries i acumuladors esgotats que puguis perquè es reciclin correctament. Pot ser que et sembli fàcil, però t'espera una tasca plena d'aventures.

ACONSEGUEIX EL TEU COET CONTENIDOR

Per ajudar-te en la teva missió tens a la teva disposició el contenidor coet Apilo XII perquè te l’enduguis a casa.

Descarrega el contenidor coet

OMPLE’L DE PILES ESGOTADES

Els contenidors coet són dispositius pensats i creats per emmagatzemar de forma segura les piles esgotades. Recorda buidar-lo amb regularitat per portar les piles als punts de recollida selectiva.

PORTA LES PILES AL PUNT DE RECOLLIDA SELECTIVA MÉS PROPER

Pots trobar el punt de recollida selectiva més proper a les botigues on venen piles —incloent els supermercats i hipermercats—, a les escoles, a les deixalleries o als contenidors de recollida selectiva que trobaràs a la teva població. Hi ha més de 10.000 punts de recollida a tot Catalunya.

Cercador de punts de recollida

  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya