Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


A l’escola


DONEM LA BENVINGUDA A LA TEVA ESCOLA A LA MISSIÓ APILO XII!

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Per aquest motiu, és molt important la participació de totes i cadascuna de les escoles.

 

Benvingut a l’univers de l’Apilo, el coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge.

Ja ha finalitzat la quarta edició de la Missió Apilo XII

Les piles, a l'Apilo de l'Escola" ha aconseguit acumular en la seva més de 56.000 quilos de piles gràcies a la participació de tots els agents Apilo XII. Enhorabona a tots els participants.

LLIURAMENT DE PREMIS 2018

LLIURAMENT DE PREMIS 2017

LLIURAMENT DE PREMIS 2016

LLIURAMENT DE PREMIS 2015

Jornada taller

Missió Apilo XII

a les escoles de Catalunya

VIU LES AVENTURES DE
L’APILO!

Per tal de complementar les activitats a l’escola amb l’Apilo XII, aquí tens diverses propostes que pots fer amb els teus companys; o a casa, amb el pares o els amics. Escull l’activitat que més t’agradi i recorda penjar-la al taulell de la teva classe. També pots compartir-la al facebook o al twitter de l’Apilo. Segur que engrescaràs als teus companys. Entre tots podeu crear un nou univers Apilo.

PINTA

Com t’imagines el Planeta Reciclatge? I els seus habitants? Has pogut veure com és a la història del Marc i la Missió Apilo XII, però tu com t’ho imagines?

Descarrega

TALLERS APILO

Descobreix les activitats que pots fer amb Apilo. Crea la teva pròpia versió del coet utilitzant materials reciclats, i diverteix-te descobrint com produir energia, entre d’altres activitats.

Descarrega

TEATRE AMB APILO

Vols ser un personatge del conte de l’Apilo i viure totes les seves aventures? Participa en l’obra de teatre Apilo XII i converteix-te en protagonista de la història més divertida.

Descarrega

CREA NOVES AVENTURES DE L’APILO PER SANT JORDI

Com t’imagines les seves properes aventures? Escriu noves històries de l’Apilo  i comparteix el teu conte a través de les nostres xarxes socials.

Comparteix

FES-TE EL CARNET AGENT APILO

Per ser un autèntic agent Apilo, fes-te el teu propi carnet. Imprimeix-lo i enganxa-hi la teva millor fotografia!

Descarrega

PÒSTER APILO

Descarrega’t el pòster de la missió i penja’l a la teva escola per ser un autèntic Agent Apilo.

Descarrega

Descobreix aquí…


…el punt de recollida selectiva que tens més a prop


Vés al cercador

CONTE DE L’APILO XII


Vols conèixer la història de l’Apilo? T’agradaria conèixer el seu planeta? Un agent com tu ha de saber-ho tot sobre els seus orígens, amics, aventures... Llegeix la història i comparteix-la amb la resta de la teva família.


Llegeix el conte
  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya