Aquesta pàgina fa servir cookies per tal de millorar l'experiència de l'usuari. Per continuar navegant has d'acceptar la nostra política de cookies.

Més informació…   Accepta


A l’escola


DONEM LA BENVINGUDA A LA TEVA ESCOLA A LA MISSIÓ APILO XII!

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Per aquest motiu, és molt important la participació de totes i cadascuna de les escoles.

 

Benvingut a l’univers de l’Apilo, el coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge.

Celebrem el cinquè aniversari de la Missió Apilo XII

Participa en una nova edició de "Les Piles, a l'Apilo de l'escola" per enviar totes les plites esgotades al Planeta Reciclatge.

LLIURAMENT DE PREMIS 2018

LLIURAMENT DE PREMIS 2017

LLIURAMENT DE PREMIS 2016

LLIURAMENT DE PREMIS 2015

Jornada taller

Missió Apilo XII

a les escoles de Catalunya

VIU LES AVENTURES DE
L’APILO!

Per tal de complementar les activitats a l’escola amb l’Apilo XII, aquí tens diverses propostes que pots fer amb els teus companys; o a casa, amb el pares o els amics. Escull l’activitat que més t’agradi i recorda penjar-la al taulell de la teva classe. També pots compartir-la al facebook o al twitter de l’Apilo. Segur que engrescaràs als teus companys. Entre tots podeu crear un nou univers Apilo.

PINTA

Com t’imagines el Planeta Reciclatge? I els seus habitants? Has pogut veure com és a la història del Marc i la Missió Apilo XII, però tu com t’ho imagines?

Descarrega

TALLERS APILO

Descobreix les activitats que pots fer amb Apilo. Crea la teva pròpia versió del coet utilitzant materials reciclats, i diverteix-te descobrint com produir energia, entre d’altres activitats.

Descarrega

TEATRE AMB APILO

Vols ser un personatge del conte de l’Apilo i viure totes les seves aventures? Participa en l’obra de teatre Apilo XII i converteix-te en protagonista de la història més divertida.

Descarrega

CREA NOVES AVENTURES DE L’APILO PER SANT JORDI

Com t’imagines les seves properes aventures? Escriu noves històries de l’Apilo  i comparteix el teu conte a través de les nostres xarxes socials.

Comparteix

FES-TE EL CARNET AGENT APILO

Per ser un autèntic agent Apilo, fes-te el teu propi carnet. Imprimeix-lo i enganxa-hi la teva millor fotografia!

Descarrega

PÒSTER APILO

Descarrega’t el pòster de la missió i penja’l a la teva escola per ser un autèntic Agent Apilo.

Descarrega

Descobreix aquí…


…el punt de recollida selectiva que tens més a prop


Vés al cercador

CONTE DE L’APILO XII


Vols conèixer la història de l’Apilo? T’agradaria conèixer el seu planeta? Un agent com tu ha de saber-ho tot sobre els seus orígens, amics, aventures... Llegeix la història i comparteix-la amb la resta de la teva família.


Llegeix el conte
  Avís legal | Accessibilitat | © Agència de Residus de Catalunya